Huisdreef 4 | Breda | T +31 (0)76 565 28 80 | E info@boschwachter.nl

Terras van het restaurant in Breda Bos

Heerlijk dineren in het Mastbos nabij Tilburg

Brabant kent prachtige natuurgebieden en daarom is het ook fijn om daar optimaal van te genieten. Bent u woonachtig in Tilburg? Ga dan heerlijk dineren in het Mastbos bij restaurant Boschwachter. Laat de stressvolle wereld even achter u en geniet van een heerlijke maaltijd. Maar wat zijn dan de voordelen van dineren in het Mastbos?

Een sfeervolle omgeving voor een fijne maaltijd

U wilt genieten van heerlijk voedsel, maar tegelijkertijd speelt de sfeer ook een belangrijke rol. Wanneer u in de natuur dineert, dan is de sfeer altijd aangenaam. De rustgevende geluiden van de natuur zorgen voor innerlijke rust. Voer leuke gesprekken met uw tafelgenoten en geniet tegelijkertijd van het fijne uitzicht en de heerlijke lokale gerechten.

Bij ons heeft u verschillende opties

Wij bieden aantrekkelijke groepsarrangementen voor verschillende gelegenheden. Woont u in Tilburg en gaat u binnenkort trouwen? Dan hebben wij een aantrekkelijke locatie. U zit bij ons midden in de natuur en tegelijkertijd zijn we gemakkelijk bereikbaar. Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij ons op de juiste plaats. Vergader eerst in een sfeervolle ruimte en ga vervolgens lekker dineren in de natuur. Wilt u onze locatie voor een andere gelegenheid gebruiken? Dat is geen enkel probleem, want we zijn zeer flexibel.

De kracht van ons restaurant

Breng een bezoek aan ons restaurant en profiteer van een aangename omgeving en vriendelijk personeel. Onze mensen hebben echt passie voor de horeca en dat is duidelijk te zien aan het enthousiasme. We hechten als restaurant ook veel waarde aan een groene toekomst en om die reden gebruiken we voornamelijk duurzame producten uit de regio.

We zijn zeven dag in de week geopend en hebben 150 terrasplekken. Het kan soms druk zijn en daarom is het verstandig om vooraf te reserveren, dus wacht niet te lang en reserveer snel!