Huisdreef 4 | Breda | T +31 (0)76 565 28 80 | E info@boschwachter.nl

Feest Borrel Buffet in Breda

Uw locatie voor feest of bijeenkomst in Breda

feest of bijeenkomst

ONZE MOGELIJKHEDEN

Een fijne, vriendelijke locatie voor uw bruiloft, feest, condoleance of zakelijke bijeenkomst op een van de mooiste plekken van Breda. Deze modern ingerichte zaal heeft een maximum capaciteit van 120 personen voor een diner of buffet. Tijdens recepties en condoleances biedt de zaal ruimte aan +/- 250 personen.

ZAAL, SERRE EN TERRAS

De Mastboomzaal en bijbehorende serre beschikken over airconditioning en kunnen gescheiden worden. Hierdoor is er zowel voor kleine als grote gezelschappen een passende ambiance. De serre heeft een aansluitend terras en daarbij de mogelijkheid het dak te openen. Zo krijgt u echt het gevoel midden in de natuur, in de openlucht te vertoeven.

GROEPSARRANGEMENTEN EN KORTING

Wij bieden aantrekkelijke groepsarrangementen voor groepen vanaf 25 personen.

Trouwerij, Feest of bijeenkomst in Breda

BRUILOFT

De perfecte locatie in Breda voor een onvergetelijke bruiloft, midden in de natuur op nog geen kilometer afstand van het centrum van de stad.

JA, IK WIL!
Babyborrel in Breda

FEEST

Vier uw zilveren bruiloft, babyborrel of reünie in Breda, midden in de bossen. Het is onze passie om van uw feest een geslaagde dag te maken!

LEES MEER
Vergaderen in Breda

ZAKELIJKE BIJEENKOMST

Een inspirerende omgeving voor een vergadering, symposium, beleidsdag of workshop: De Boschwachter biedt vele mogelijkheden.

LEES MEER
Koffietafel in Breda Natuur

CONDOLEANCE

De Boschwachter biedt een rustige locatie in Breda waar u een (uitgebreide) condoleance kunt houden.

LEES MEER
Kabouterpad Noord-Brabant

KABOUTERPAD

Ga op met Daantje Den op avontuur in 't Mastbos! Zet je kaboutermuts op en geniet van alle opdrachten onderweg.

LEES MEER

wij helpen u graag

PERSOONLIJK ADVIES

Komt u gerust eens langs om onze mooie locatie te bekijken en te ervaren!

Justin, Marcel of Dianne vertelt u graag over de mogelijkheden en geven u persoonlijk advies om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u graag een afspraak maken om op uw gemak de mogelijkheden te bespreken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)76 565 28 80.

RESERVEREN

Wanneer u uw feest of bijeenkomst graag bij ons reserveert, dan raden wij aan dit telefonisch te doen. Op deze manier weet u direct of onze locatie op de gewenste datum en voor het aantal genodigden beschikbaar is en voorkomt u eventuele teleurstellingen. Ook kunnen wij dan direct meer informatie verschaffen en een eventuele afspraak inplannen om een en ander te bespreken.

VOORWAARDEN

Voordat u een reservering maakt, leest u dan graag even onze algemene voorwaarden. Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat graag.

LEES MEER