Huisdreef 4 | Breda | T +31 (0)76 565 28 80 | E info@boschwachter.nl

Terras van het restaurant in Breda Bos

Buiten eten op het mooiste terras van Breda

Op het terras van De Boschwachter in Breda strijkt u neer tussen de eeuwenoude bomen van ’t Mastbos. Het restaurant is de ideale uitvalsbasis om buiten te lunchen voor of na een wandeling in dit bijzondere gebied op het snijvlak van bos en hei. Een groene oase op nog geen kilometer afstand van de fraaiste stad van Brabant.

Buiten eten op ons terras in Breda

Of u nu toe bent aan een kop koffie, een verfrissend drankje of een uitgebreide maaltijd, op onze menukaart is de hele dag iets van uw gading te vinden. Geniet samen met uw gezelschap van een goed glas en een heerlijke lunch of diner. Wij verwelkomen met plezier zakelijke gezelschappen, maar hebben de ruimte, voorzieningen en ervaring om het iedereen – van jong tot oud – naar de zin te maken.

Terras in Breda reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op ons terras om heerlijk buiten te eten? Maak dan een online restaurant reservering of neem eenvoudig telefonisch contact met ons op, zodat u zeker weet dat buiten lunchen of dineren mogelijk is. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten bij de restaurant reservering, dan houden wij daar met liefde rekening mee. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in ons restaurant in het Bredase Mastbos!