Huisdreef 4 | Breda | T +31 (0)76 565 28 80 | E info@boschwachter.nl

Uit eten in Breda

Restaurant Reservering Breda

Restaurant Reservering Breda

Telefonisch of online een restaurant reservering regelen in Breda

Eten en drinken bij de Boschwachter in Breda is altijd fijn. U kunt bij ons terecht voor een intiem etentje, maar ook voor een groot feest. Of kom na een mooie boswandeling even een drankje drinken in onze sfeervolle ambiance.

Van terras tot feestzaal

Ons royale terras ligt midden in de mooie bossen van ’t Mastbos in Breda. Hier kunt u genieten van een hapje of een drankje op een zonnige of schaduwrijke plek. Lunchen, dineren of gezellig borrelen is ook mogelijk in ons stijlvolle restaurant. Zoekt u een mooie en inspirerende locatie voor een groot feest? Daarvoor stellen wij de prachtige Mastboomzaal met serre beschikbaar.

Regel telefonisch of online uw restaurant reservering

Behalve voor op het terras kunt u elke tafel in de Boschwachter reserveren. Heeft u plotseling visite en wilt u spontaan uit eten? U kunt tot twee uur van tevoren uw restaurant reservering regelen door te bellen naar +31 (0) 76 565 28 80. Ook als u vandaag nog met meer dan acht personen wilt komen eten, is een telefonische reservering de beste optie. Anders kunt u ook het onlineformulier gebruiken.

High tea en zondag

Een online restaurant reservering voor een lunch en een high tea is van maandag tot en met zaterdag mogelijk. Op zondagen nemen wij alleen reserveringen voor na 17.00 uur aan. Een high tea serveren wij voor een groep van minimaal 25 mensen.

Onze openingstijden

Behalve op eerste en tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag kunt u dagelijks vanaf 9.00 uur bij ons terecht. De keuken opent vanaf 10.00 uur en neemt om 20.30 uur de laatste bestellingen aan.

Wilt u zeker zijn van een tafel in ons restaurant of organiseert u een groot feest? U regelt dit eenvoudig met een online restaurant reservering of bel +31 (0) 76 565 28 80!