Huisdreef 4 | Breda | T +31 (0)76 565 28 80 | E info@boschwachter.nl

Terras van het restaurant in Breda Bos

Een afscheidsbijeenkomst organiseren in Breda

Wanneer een geliefde overlijdt, is het belangrijk om goed afscheid te kunnen nemen. De wereld draait door, maar op dat moment staat uw wereld even stil. Een afscheidsbijeenkomst organiseren om samen met vrienden, familie en andere dierbaren afscheid te kunnen nemen kan fijn zijn. Wilt u afscheid nemen op een serene afscheidslocatie in het bos, neem dan contact op met Restaurant Boschwachter in ’t Mastbos in Breda.

 

Afscheidslocatie in ’t Mastbos Breda

Een afscheidsbijeenkomst kunt u op uw eigen manier vormgeven. Vond de overledene bepaalde muziek erg mooi, dan kunt u er voor kiezen om met uw gasten van deze muziek te genieten. U kunt foto’s laten zien en herinneringen delen, afscheidswoorden uitspreken en emoties delen. Herinneringen gaan vaak gepaard met een lach en een traan. Het delen van deze herinneringen kan u helpen in deze moeilijke tijd.

 

Wij bieden u de ruimte om een afscheidsbijeenkomst naar wens te organiseren. Wij denken graag met u mee en verzorgen een afscheid op maat op onze afscheidslocatie in het bos. In deze kalme en rustgevende omgeving krijgt u alle ruimte die u nodig hebt. Naast een afscheidsbijeenkomst is het ook mogelijk om een condoleance te organiseren in onze Mastboomzaal of in de serre van Restaurant Boschwachter in ’t Mastbos.

 

Wij verzorgen koffie en thee met een zoete lekkernij bij aankomst. Als de gasten gearriveerd zijn verzorgen wij belegde broodjes en diverse dranken, waarbij u de keuze hebt uit alcoholische of non-alcoholische dranken. Afsluitend serveren wij een warme bittergarnituur. Natuurlijk is het mogelijk om de versnaperingen naar wens aan te passen.

 

Contact met ’t Mastbos

Bent u in Breda op zoek naar een afscheidslocatie in het bos waar u een afscheidsbijeenkomst organiseren kan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen in deze verdrietige tijd en zullen u helpen om op een goede manier afscheid te nemen van uw dierbare.